Automate your Marketing
with Womplify




 
...cherish ur life...
Image hosted by Photobucket.com
By: farizan ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Nov-2006 01:59 Email | Share | | Bookmark
reunion SMA Ittifakiah, Jerteh, Terengganu

from left: mariam, azila, roslina n azuhaida
 
 
View all 14 photos...
After quite some time....

Entry kali ni ditujukan khas buat semua pelajar2 SMA Ittifakiah sesi 1994-1998 (form 1-form5). Big thanks to Yati for organizing the re-union kat umah dia pada hari raya ke-3 hari tu...at least dapat jumpa kawan2 lama yang sesetengahnya hampir 10 tahun tak jumpa. Congratulation for those yang dah kawin, yang dah bertunang, yang akan melangsungkan perkahwinan, yang sedang pregnant, dan juga buat kawan2 yang dah pun mempunyai cahaya mata...

Thanks to adik juge sebab tolong kak ngah jadi fotographer hari tu..



Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
a new hero in family...

first photo taken...
on his 1st day living...
bringing new light...
View all 15 photos...
Kak long dah selamat bersalin semalam. Lepas maghrib...tak sure pulak kul berapa.Apapun, alhamdullilah, both selamat n dlm keadaan sihat...kali ni, baby tak keluar ikut 'tingkap' dah. Tak macam Adam...;p
Nama baby belum ada.Maybe sehari dua lagi...


Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
the wedding at Sabak Bernam...

the bride and groom...
the frens...
the room...
View all 17 photos...
Tahniah untuk Tot n Zaki...Semoga bahagia ke akhir hayat. Thanks to Lyn n Farid for the ride..thanks n sorry to kak ti for trip...Thanks again to the bride n groom for the really valuable photo shots...


Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri...

dihari yang mulia, kupohon restu
ibu
dan bapa
View all 12 photos...
Tahun nie tak sempat nak amik gambar family.Balik dari semayang raya, dah beratur bebudak nak mintak duit raya...aduss....sabar jer la.Akhirnya, amik gambar time beraya kat umah orang jer la...huhu.Nway, it was still a great Hari Raya to have everybody's around!
SELAMAT GHAYER...


Tuesday, 13-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
David eksiden...huhu

the toyota
was hit by this iswara
boleh tahan jugak cederanya
View all 7 photos...
Hmm...its a blue teusday i guess!!! Hari ni David che na eksiden.Teruk jugak kat bahagian depan bile terlanggar Toyota corolla sorang mamat cina nih...I know how bad che na feels. Tapi nak buat macam mana...tak disengajakan.hmm..Harap che na bersabar ye! mungkin ada hikmah disebaliknya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net